Zelf doen vaak pittige klus

Je wilt je huis verkopen. Bord in de tuin, foto’s online, telefoonnummer er bij en klaar ben je. Denk je. Maar zelfs in deze hectische tijden is het niet zomaar een ‘done deal’, zo weten wij uit ervaring. Ook nu is een beetje hulp vaak welkom.

Doeltreffender

Zelf verkopen vraagt nogal wat van je. Je moet bijvoorbeeld continu bereikbaar zijn en goed kunnen onderhandelen. Met iedereen, ook de mensen die komen kijken en je huis afkraken om de prijs te drukken. En dan hebben we het nog niet eens over de vragen die je op je afgevuurd krijgt en die niet altijd even gemakkelijk zijn te beantwoorden. Daarom werkt het vaak sneller en doeltreffender als je kennis en ervaring in huis haalt. Anders gezegd: klop gerust aan bij je lokale Garantiemakelaar.


Zakelijkheid

De Garantiemakelaar brengt bijvoorbeeld zakelijkheid mee. Neem bijvoorbeeld het vaststellen van de juiste verkoopprijs. Als verkoper heb je vooral een emotionele waarde: jij weet als geen ander hoeveel woonplezier je huis oplevert. Maar is dit reëel? Een objectieve kijk door een ervaren makelaar zorgt voor een marktconforme prijs. Bij het vaststellen worden veel meer zaken meegenomen. zoals de staat van onderhoud of hoe de buurt in de markt ligt. 


Hoge startprijs

De gedachte van veel ‘zelfverkopers’ om de prijs eerst even zo hoog mogelijk te stellen, kan volkomen verkeerd uitwerken. Je huis staat dan veel te lang te koop waardoor je mogelijk meer water bij de wijn moet doen dan wanneer je meteen een marktconforme startprijs hanteert, in overleg met je makelaar. Over snelheid gesproken: een ander pluspunt van een Garantiemakelaar inschakelen, is dat je gebruik kunt maken van het netwerk. De Garantiemakelaar kent immers vaak mensen die iets zoeken in jouw wijk of in de prijsklasse van je huis. Dat scheelt een hoop tijd en gezoek.


Resultaat

Loop daarom gerust eens binnen bij ons. Dan kunnen wij laten zien hoeveel werk wij uit handen kunnen nemen en hoe wij daarnaast het best mogelijke resultaat leveren. Onze garanties – what’s in a name – op dit gebied én onze prestatiecijfers vind je gewoon op onze website. 


Anoniem
10

Uitstekende begeleiding voor de verkoop van onze woning. Denken mee, geven deskundig advies en niets is te veel gevraagd!

Anoniem
10

Zeer goede en snelle klantgerichte service. Zeer fijn contact op een laagdrempelige manier. Door de snelle reactie vlot het huis kunnen verkopen.

Anoniem
10

Zeer aan te bevelen! Snelle verkoop , uitstekende communicatie en zeer correct en deskundig! Ook dit huis opnieuw snel verkocht door Eggink Maalderink!

Lees meer
Terug
Recent bekeken