Dit hebben onze klanten ervaren...

Dhr. Obelink
9

Het contact met de makelaar was heel erg prettig. Ze zijn erg toegankelijk en laagdrempelig. Er werd mega snel gehandeld en naar onze wensen geluisterd. Eggink Maalderink makelaars kunnen wij iedereen aanraden, en dat gaan we ook doen!!!

Anoniem
7

Vrij goed paar foutjes hoofd zakelijk van mijn kant is goed opgelost door Hr R Wenting. Wij zijn zeer tevreden over de verkoop

Mevr. Vonhof
9

De makelaar heeft een leuke babbel, is deskundig en duidelijk.Bij de volgende verkoop woning nemen we eggink weer.

Mevr. Tenten
10

Hallo, Het allereerste contact ging echt goed, je belt en je hebt op een korte termijn iemand tot je beschikking, die het huis komt taxeren je krijgt dan goed advies, en duidelijke informatie wat je zelf nog moet doen voor de verkoop. Wij hadden eigenlijk geen verwachting, want een huis verkopen was geen alledaagse klus voor ons. Wat voor ons goed ging was dat ze veel tijd hadden voor vragen en dergelijke, zowel via telefoon als mail. En je kreeg snel antwoord op je mails. Eggink Maalderink makelaars is echt een aanrader voor koop en verkoop van je woning, Maar ook als je een woning wilt huren, ook daarvoor ben je op het goede en betrouwbaar adres! Echt top! Wij bedanken Eggink Maalderink makelaars dan ook voor de alle hulp,en deskundigheid. afz Fam Kempers. Huygensstraat 40

Marloes
9

Top makelaar. Goede babbel en verstand van zaken. Gemotiveerd.

Dhr. Rens Westerveld
9

Contact verliep goed met de makelaar, duidelijke afspraken en komt deze ook na. Ook zijn deskundigheid stelden wij zeer op prijs.

Anoniem
9

Contact verliep prettig, goede voorlichting en duidelijke afspraken. Toegankelijk en goed bereikbaar bij vragen. Erg tevreden!

Mevr. Te Winkel-Wensink
10

Wij hebben Eggink Maalderink garantiemakelaars als zeer fijn en professioneel ervaren. Ook het contact verliep soepel en snel. Ons huis was erg snel verkocht. Wij willen Eggink Maalderink garantiemakelaars dan ook zeer aanbevelen aan toekomstige (ver)kopers.

Dhr. Grootveld
10

Zeer netjes en accuraat door Eggink Maaldering geholpen, zowel het kantoor personeel als de makelaar dhr. Navis. Zal hen iedereen aanbevelen, ze luisteren namelijk naar de wensen van de verkopers en helpen je hierbij het maximale eruit te halen. Mensen bedankt!

Mevr. Graven
9

Het huis was in principe in 1 dag verkocht. Het contact met Eggink was prettig en je kreeg direct antwoord als je ergens tegenaan liep. Super fijn.

Mevr. Houwers
8

De makelaar is plezierig in de omgang, geen populaire verkooppraatjes maar to the point en met kennis van zaken. Komt afspraken na, en is betrouwbaar. Zeker aan te bevelen.

H.J.  van Eerden
9

Wat ik al aangaf in de enquête is dat het proces snel is verlopen. Toen ik het huis te koop wilde zetten waren jullie snel en duidelijk. Ook nu als het in de verkoop is wordt alles duidelijk aangegeven of eventueel wordt je gebeld als jullie vragen hebben. Wat ik belangrijk vindt in een proces als dit, dat je op de hoogte wordt gehouden via mail maar ook eventueel telefonisch contact. Tegenwoordig komt dit bij veel bedrijven op de achtergrond dat is een slechte zaak. Houd duidelijk contact met je klanten.

Sabrina te Winkel-Wensink
10

Zeer fijne makelaarskantoor en makelaar. Wij zouden hun zeker aanbevelen bij familie, vrienden en kennissen.!

Mendy smit
10

Snelle verkoop

Dhr. Knufing
9

Het is boven verwachting verlopen. De makelaar heeft ons goed begeleid. Koper en verkoper zijn beiden heel tevreden! Dat geeft een goed gevoel! Dankjewel

Dhr. Jager
8

Heb eigenlijk veel zelf gedaan, zoals bezichtigingen en uiteindelijk de verkoop. Later de makelaar ingeschakeld.

Anoniem
9

De contacten met de makelaar verliepen bijzonder plezierig. Een snelle terugkoppeling, hele goede kennis van zaken en een hoge betrokkenheid. Wij zijn zeer tevreden.

Dhr. Maik Wensink
10

Prima makelaar alles is perfect verlopen en een super snelle reactie tijd. Deze makelaar is echt aan te raden. Ben dan ook zeer tevreden over de verkoop van mijn huis!

Dhr. Wissink
9

Een hele goede makelaar. Ik zal deze makelaar aan iedereen die een huis gaat verkopen of aankopen aan bevelen.

Dhr. Demkes
8

Contact met de makelaar verliep goed. Goed bereikbaar. Makelaar sprak duidelijke taal en was reëel in de prijs en in de huizenmarkt. Alles was snel geregeld. Bedankt.

Anoniem
9

De makelaar deed uitstekend zijn werk, wij hadden een bijzonder verzoek dat hij goed begreep. Hij heeft snel en goed gehandeld, zowel naar ons als opdrachtgever als naar de koper. Service was top!

Hans Jager
8

Voor het overige was de samenwerking perfect.

van Triest
8

We zijn heel tevreden over de begeleiding door Ilja Scholten: Professioneel, belangstellend, vertrouwenwekkend.

Anoniem
8

Erg fijne, duidelijke en betrokken makelaar die ervoor gezorgd heeft dat we ons huis snel hebben verkocht. Ook buiten werktijd zelfs bereikbaar en behulpzaam. Top!

Hans Jager
9

Tot op dit moment loopt alles perfect.

Janny Houwers
8

Een prima makelaar, plezierig in het contact, komt afspraken na. Het hele proces is volgens afspraak verlopen, en er is een mooie presentatie gekomen. Goede bereikbaarheid en snel antwoord op vragen. Ik zal jullie aanbevelen bij anderen, kan niets negatiefs bedenken.

ter Maat
7

Algemene indrukken

van Heijst
10

Straalt vertrouwen uit en is zeer professioneel!!! Beter kunnen wij het niet hebben!

Manuel Taken
8

Tot nu toe als zeer prettig ervaren René is iemand die heel actief is en snel handelt zoals het hoort ook het contact met anke bij vragen verliep vlekkeloos!!

Anoniem
9

Huis was snel verkocht en de prijs was rieel. Snelle afhandeling van het hele proces war gewoon helder en duidelijk was. Bij vragen staan ze altijd klaar.

Dhr. Eijkelkamp
10

Wij hebben Eggink Maalderink in Aalten wederom als een betrouwbaar kantoor, waar afspraak gewoon afspraak is, ervaren. Zeer aan te bevelen!

Bas Kuijntjes
9

Goed en direct contact in combinatie met de professionele presentatiemiddelen maakt dat we zeer tevreden zijn en met een goed gevoel het verkoop-proces ingaan.

Janzen
10

Zeer vriendelijke mensen, staan altijd klaar en een vraag word altijd netjes en professioneel beantwoord. Het vertrouwen van een ouderwetse makelaar maar dan in een nieuw en fris jasje. Goed op de hoogte van de markt en probeert zowel de verkoper als de koper alles naar wens te maken.

Dhr. Kip
9

Heldere uitleg van de verkoopprocedure. Goed bereikbaar voor vragen en opmerkingen. Goed overleg betreffende de bezichtigingen.

Lotte Kemperman
10

Leuk en snel contact

Dhr. Esen
8

Wij waren erg tevreden over de Makelaar. Ze hielpen en maakten alles duidelijk tot aan de overdracht.

Dhr. Martijn Groot
9

De communicatie was meer dan prima. Er werd zowel telefonisch als via de app binnen een dag gereageerd. Deskundig en persoonlijk. Tevens werd er goed meegedacht. Nogmaals bedankt.

Anoniem
7

Woning was vrij snel verkocht. Voor overdracht bleek er onduidelijkheid over prijs/korting, voor ons een behoorlijke domper en gaf een nare smaak aan de verkoop, dit is paar weken na de overdracht nog wel besproken/opgehelderd. Overigens zijn we wel altijd vriendelijk, snel en bekwaam door de assistentes geholpen.

Geert Kip
8

Sympathieke makelaar die niet star vasthoudt aan zijn eigen ideeën

Frank van Oortmarssen
9

Het proces tot aan de verkoop heb ik als prettig ervaren! Er was contact en ruimte voor mijn eigen inbreng en ideeën.

Kitty Theissen
10

Goed bereikbaar, snel reactie op vragen en plezierig, laagdrempelig contact

Dhr. Hubers
10

We hadden een goed contact met onze makelaar in een ongedwongen en vriendelijke sfeer. Ook zijn kantoormedewerkers waren deskundig en erg vriendelijk. Al met al zijn we zeer tevreden.

Dhr. Taken
10

Al met al is alles prima verlopen. De verkoop heeft op zich wel even geduurd, maar dit zo zijn redenen. Met vragen altijd netjes en correct te woord gestaan

Martijn Groot
9

verkoopcijfers in idem prijs klasses

Dhr. henk overgoor
9

Een makelaar die prettig overkomt. Met goede adviezen komt en stipt zijn afspraken na komt. Een makelaar die aan te bevelen is.

Mevr. Brethouwer
9

we zijn bij deze makelaar terecht gekomen via kennissen en we zijn erg tevreden over de manier waarop alles is verlopen.. Een eerlijk en vertrouwd gevoel gaf het ons.

Mevr. De Goede
9

Geweldig team mensen die weten waar ze mee bezig zijn. Goeie begeleiding en luisterd naar haar klanten.

Dhr. Rick Navis
10

Een makelaar die zeer betrokken is, mee denkt en advies geeft. Zich verantwoordelijk voelt voor het gehele proces en daardoor zorgt dat alles geregeld wordt.

Dhr. Wessel Kranenborg
9

We zijn erg tevreden over de service van Eggink. Vanaf het begin maakten ze een professionele indruk en dit bleek niet minder waar te zijn. Ze hebben tips gegeven waardoor het huis net wat aantrekkelijker werd in de markt en waardoor we ons huis ook snel verkocht hebben. Kortom, we zijn erg tevreden!

Sabrina Bade - Van Doorn
10

Prettig gesprek, goede uitleg over hele proces, goede bereikbaarheid en behulpzaamheid kantoor,

Terug
Recent bekeken