Dit hebben onze klanten ervaren...

Dhr. Maik Wensink
10

Prima makelaar alles is perfect verlopen en een super snelle reactie tijd. Deze makelaar is echt aan te raden. Ben dan ook zeer tevreden over de verkoop van mijn huis!

Dhr. Wissink
9

Een hele goede makelaar. Ik zal deze makelaar aan iedereen die een huis gaat verkopen of aankopen aan bevelen.

Dhr. Demkes
8

Contact met de makelaar verliep goed. Goed bereikbaar. Makelaar sprak duidelijke taal en was reëel in de prijs en in de huizenmarkt. Alles was snel geregeld. Bedankt.

Anoniem
9

De makelaar deed uitstekend zijn werk, wij hadden een bijzonder verzoek dat hij goed begreep. Hij heeft snel en goed gehandeld, zowel naar ons als opdrachtgever als naar de koper. Service was top!

Hans Jager
8

Voor het overige was de samenwerking perfect.

van Triest
8

We zijn heel tevreden over de begeleiding door Ilja Scholten: Professioneel, belangstellend, vertrouwenwekkend.

Anoniem
8

Erg fijne, duidelijke en betrokken makelaar die ervoor gezorgd heeft dat we ons huis snel hebben verkocht. Ook buiten werktijd zelfs bereikbaar en behulpzaam. Top!

Hans Jager
9

Tot op dit moment loopt alles perfect.

Janny Houwers
8

Een prima makelaar, plezierig in het contact, komt afspraken na. Het hele proces is volgens afspraak verlopen, en er is een mooie presentatie gekomen. Goede bereikbaarheid en snel antwoord op vragen. Ik zal jullie aanbevelen bij anderen, kan niets negatiefs bedenken.

ter Maat
7

Algemene indrukken

van Heijst
10

Straalt vertrouwen uit en is zeer professioneel!!! Beter kunnen wij het niet hebben!

Manuel Taken
8

Tot nu toe als zeer prettig ervaren René is iemand die heel actief is en snel handelt zoals het hoort ook het contact met anke bij vragen verliep vlekkeloos!!

Anoniem
9

Huis was snel verkocht en de prijs was rieel. Snelle afhandeling van het hele proces war gewoon helder en duidelijk was. Bij vragen staan ze altijd klaar.

Dhr. Eijkelkamp
10

Wij hebben Eggink Maalderink in Aalten wederom als een betrouwbaar kantoor, waar afspraak gewoon afspraak is, ervaren. Zeer aan te bevelen!

Bas Kuijntjes
9

Goed en direct contact in combinatie met de professionele presentatiemiddelen maakt dat we zeer tevreden zijn en met een goed gevoel het verkoop-proces ingaan.

Janzen
10

Zeer vriendelijke mensen, staan altijd klaar en een vraag word altijd netjes en professioneel beantwoord. Het vertrouwen van een ouderwetse makelaar maar dan in een nieuw en fris jasje. Goed op de hoogte van de markt en probeert zowel de verkoper als de koper alles naar wens te maken.

Dhr. Kip
9

Heldere uitleg van de verkoopprocedure. Goed bereikbaar voor vragen en opmerkingen. Goed overleg betreffende de bezichtigingen.

Lotte Kemperman
10

Leuk en snel contact

Dhr. Esen
8

Wij waren erg tevreden over de Makelaar. Ze hielpen en maakten alles duidelijk tot aan de overdracht.

Dhr. Martijn Groot
9

De communicatie was meer dan prima. Er werd zowel telefonisch als via de app binnen een dag gereageerd. Deskundig en persoonlijk. Tevens werd er goed meegedacht. Nogmaals bedankt.

Anoniem
7

Woning was vrij snel verkocht. Voor overdracht bleek er onduidelijkheid over prijs/korting, voor ons een behoorlijke domper en gaf een nare smaak aan de verkoop, dit is paar weken na de overdracht nog wel besproken/opgehelderd. Overigens zijn we wel altijd vriendelijk, snel en bekwaam door de assistentes geholpen.

Geert Kip
8

Sympathieke makelaar die niet star vasthoudt aan zijn eigen ideeën

Frank van Oortmarssen
9

Het proces tot aan de verkoop heb ik als prettig ervaren! Er was contact en ruimte voor mijn eigen inbreng en ideeën.

Kitty Theissen
10

Goed bereikbaar, snel reactie op vragen en plezierig, laagdrempelig contact

Dhr. Hubers
10

We hadden een goed contact met onze makelaar in een ongedwongen en vriendelijke sfeer. Ook zijn kantoormedewerkers waren deskundig en erg vriendelijk. Al met al zijn we zeer tevreden.

Dhr. Taken
10

Al met al is alles prima verlopen. De verkoop heeft op zich wel even geduurd, maar dit zo zijn redenen. Met vragen altijd netjes en correct te woord gestaan

Martijn Groot
9

verkoopcijfers in idem prijs klasses

Dhr. henk overgoor
9

Een makelaar die prettig overkomt. Met goede adviezen komt en stipt zijn afspraken na komt. Een makelaar die aan te bevelen is.

Mevr. Brethouwer
9

we zijn bij deze makelaar terecht gekomen via kennissen en we zijn erg tevreden over de manier waarop alles is verlopen.. Een eerlijk en vertrouwd gevoel gaf het ons.

Mevr. De Goede
9

Geweldig team mensen die weten waar ze mee bezig zijn. Goeie begeleiding en luisterd naar haar klanten.

Dhr. Rick Navis
10

Een makelaar die zeer betrokken is, mee denkt en advies geeft. Zich verantwoordelijk voelt voor het gehele proces en daardoor zorgt dat alles geregeld wordt.

Dhr. Wessel Kranenborg
9

We zijn erg tevreden over de service van Eggink. Vanaf het begin maakten ze een professionele indruk en dit bleek niet minder waar te zijn. Ze hebben tips gegeven waardoor het huis net wat aantrekkelijker werd in de markt en waardoor we ons huis ook snel verkocht hebben. Kortom, we zijn erg tevreden!

Sabrina Bade - Van Doorn
10

Prettig gesprek, goede uitleg over hele proces, goede bereikbaarheid en behulpzaamheid kantoor,

Anoniem
10

Erg vriendelijk geholpen, ook wanneer men zo maar binnenvalt met vragen nemen ze ruim de tijd om te antwoorden, uit te leggen en mogelijkheden voor te leggen. In ons geval zelfs op zaterdag [ vanaf het voetbalveld ] bezig met de verkoop.

Dhr. Doornink
9

We zijn heel erg tevreden hoe alles is verlopen van begin tot het einde, een pluim voor Rene onze makelaar.

Dhr. Klein Gunnewiek
9

Vanaf het begin hadden we direct een heel goed gevoel bij deze makelaar en dat vinden we heel belangrijk bij zo'n enorme stap in ons leven! Gedurende het verkooptraject was er prettige, goede communicatie over en weer! Wij zullen deze makelaar zeer zeker aanbevelen bij andere huizenkopers!

Robin Stapelbroek en Gerlinde van Zadelhoff
8

Zeer positief over het geheel. Goede indruk van makelaar en mede werkers waar contact mee is geweest. Verder zijn we ook zeer te spreken over de aanpak en resultaat van de fotograaf. Wat wel beter had gekund: Communicatie rond afspraak maken inmeting welke wel / niet verzet zou worden op aanvraag van de inmeter. Deze afspraak had ruis op de lijn door niet geheel helder te krijgen communicatie met inmeter / planner.

Thirza Kranenborg
10

Deze makelaardij in Aalten, zet zich ontzettend in, om de woning goed te presenteren. Komt met een eerlijke prijs, wat de woning ook waard moet zijn. En steld naarnaast de klant zeer tevreden in alle afspraken die gemaakt zijn. Die worden ook zeker opgevolgd. Ik zou deze makelaardij bij iedereen aanbevelen. Je hebt waar voor je geld!

Familie Rozijn
8

Vriendelijk, als je vragen hebt krijg je snel een antwoord terug. Fijne manier van werken.

Anita de Goede-Hengeveld
8

Eerlijk en open advies

Tanja van Haaften
8

Aardige mensen ! Nu hopen goed resultaat

Peter Vos
9

Fijn gesprek gehad en de zaken worden snel geregeld, je wordt goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken.

Wim Westerveld
8

Voel me thuis en begrepen gewoon plezierig

Christian Taken
10

Persoonlijk, aan de prijzige kant! Voor de rest goede presentatie en snelle afhandeling!

Alex Wassink
8

Dat de begeleiding voor het verkopen van ons huis en de presentatie voor verkoop perfect is, kost wat maar heb je ook wat.

Anoniem
8

Vriendelijke en correcte samenwerking. Goede informatie op de website. Mooie en duidelijke foto/videoreportage. Voldoende communicatie en goede feedback na onderhandelingen.

Christopher Janzen
10

Een Makelaardij waar je meteen een goed gevoel bij hebt. Die tijd nemen om je huis goed in kaart te brengen.

Anoniem
9

Vanaf het eerste geprek een goed gevoel gehad, realistisch en goede communicatie! Verkoop is super verlopen.

Toeter
8

Fotograaf heeft met zorg en deskundigheid de woning in beeld gebracht

Anoniem
8

Wij hebben prima ervaringen met deze makelaar. Hij nam rustig de tijd om ons huis te bekijken en hij leek echt moeite te doen om de meerwaarde van ons huis te ontdekken. De bereikbaarheid en het contact was ook prettig.

Terug
Recent bekeken