Dit hebben onze klanten ervaren...

Martijn Groot
9

verkoopcijfers in idem prijs klasses

Dhr. henk overgoor
9

Een makelaar die prettig overkomt. Met goede adviezen komt en stipt zijn afspraken na komt. Een makelaar die aan te bevelen is.

Mevr. Brethouwer
9

we zijn bij deze makelaar terecht gekomen via kennissen en we zijn erg tevreden over de manier waarop alles is verlopen.. Een eerlijk en vertrouwd gevoel gaf het ons.

Mevr. De Goede
9

Geweldig team mensen die weten waar ze mee bezig zijn. Goeie begeleiding en luisterd naar haar klanten.

Dhr. Rick Navis
10

Een makelaar die zeer betrokken is, mee denkt en advies geeft. Zich verantwoordelijk voelt voor het gehele proces en daardoor zorgt dat alles geregeld wordt.

Dhr. Wessel Kranenborg
9

We zijn erg tevreden over de service van Eggink. Vanaf het begin maakten ze een professionele indruk en dit bleek niet minder waar te zijn. Ze hebben tips gegeven waardoor het huis net wat aantrekkelijker werd in de markt en waardoor we ons huis ook snel verkocht hebben. Kortom, we zijn erg tevreden!

Sabrina Bade - Van Doorn
10

Prettig gesprek, goede uitleg over hele proces, goede bereikbaarheid en behulpzaamheid kantoor,

Anoniem
10

Erg vriendelijk geholpen, ook wanneer men zo maar binnenvalt met vragen nemen ze ruim de tijd om te antwoorden, uit te leggen en mogelijkheden voor te leggen. In ons geval zelfs op zaterdag [ vanaf het voetbalveld ] bezig met de verkoop.

Dhr. Doornink
9

We zijn heel erg tevreden hoe alles is verlopen van begin tot het einde, een pluim voor Rene onze makelaar.

Dhr. Klein Gunnewiek
9

Vanaf het begin hadden we direct een heel goed gevoel bij deze makelaar en dat vinden we heel belangrijk bij zo'n enorme stap in ons leven! Gedurende het verkooptraject was er prettige, goede communicatie over en weer! Wij zullen deze makelaar zeer zeker aanbevelen bij andere huizenkopers!

Robin Stapelbroek en Gerlinde van Zadelhoff
8

Zeer positief over het geheel. Goede indruk van makelaar en mede werkers waar contact mee is geweest. Verder zijn we ook zeer te spreken over de aanpak en resultaat van de fotograaf. Wat wel beter had gekund: Communicatie rond afspraak maken inmeting welke wel / niet verzet zou worden op aanvraag van de inmeter. Deze afspraak had ruis op de lijn door niet geheel helder te krijgen communicatie met inmeter / planner.

Thirza Kranenborg
10

Deze makelaardij in Aalten, zet zich ontzettend in, om de woning goed te presenteren. Komt met een eerlijke prijs, wat de woning ook waard moet zijn. En steld naarnaast de klant zeer tevreden in alle afspraken die gemaakt zijn. Die worden ook zeker opgevolgd. Ik zou deze makelaardij bij iedereen aanbevelen. Je hebt waar voor je geld!

Familie Rozijn
8

Vriendelijk, als je vragen hebt krijg je snel een antwoord terug. Fijne manier van werken.

Anita de Goede-Hengeveld
8

Eerlijk en open advies

Tanja van Haaften
8

Aardige mensen ! Nu hopen goed resultaat

Peter Vos
9

Fijn gesprek gehad en de zaken worden snel geregeld, je wordt goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken.

Wim Westerveld
8

Voel me thuis en begrepen gewoon plezierig

Christian Taken
10

Persoonlijk, aan de prijzige kant! Voor de rest goede presentatie en snelle afhandeling!

Alex Wassink
8

Dat de begeleiding voor het verkopen van ons huis en de presentatie voor verkoop perfect is, kost wat maar heb je ook wat.

Anoniem
8

Vriendelijke en correcte samenwerking. Goede informatie op de website. Mooie en duidelijke foto/videoreportage. Voldoende communicatie en goede feedback na onderhandelingen.

Christopher Janzen
10

Een Makelaardij waar je meteen een goed gevoel bij hebt. Die tijd nemen om je huis goed in kaart te brengen.

Anoniem
9

Vanaf het eerste geprek een goed gevoel gehad, realistisch en goede communicatie! Verkoop is super verlopen.

Toeter
8

Fotograaf heeft met zorg en deskundigheid de woning in beeld gebracht

Anoniem
8

Wij hebben prima ervaringen met deze makelaar. Hij nam rustig de tijd om ons huis te bekijken en hij leek echt moeite te doen om de meerwaarde van ons huis te ontdekken. De bereikbaarheid en het contact was ook prettig.

Dennis Wolf
8

Ik ga uit van een snelle verkoop

Anoniem
10

Uitstekende begeleiding voor de verkoop van onze woning. Denken mee, geven deskundig advies en niets is te veel gevraagd!

Anoniem
10

Van af het eerste contact een zeer goede indruk over de mogelijkheden van de verkoop. De slagvaardigheid waarmee de verkoop aangegaan wordt. Gedegen kennis van de materie, tussentijdse en ook latere informatie etc. over de stand van zaken en afhandeling. Zeer vriendelijk en behulpzaam kantoorpersoneel .

Anoniem
8

Wij zijn bij Eggink Maalderink uitgekomen op basis van eerdere, prettige contacten bij de aan- en verkoop van vorige woningen. Onze verkoopmakelaar (Ilja Scholten) woont zelf in Lichtenvoorde en had een goed inzicht in de markt en de bepaling van een reële vraagprijs. Zij was steeds goed bereikbaar en dacht mee waar dat nodig was. Kortom: wij zijn tevreden over de dienstverlening en bevelen het bedrijf graag aan!

Björn Veldkamp
9

Zeer kundige makelaar met verstand van zaken. Eerlijk en open over de advies en verkoopprijs. Makkelijk contact, altijd bereikbaar voor vragen, ook na kantooruren via telefoon of whatsapp. Na het in opdracht geven snelle acties om zo snel mogelijk te kunnen verkopen.

Anoniem
9

Een makelaar die oor heeft voor de klant en daarnaast de realiteit niet uit het oog verliest. Duidelijk in gesprek en ook het wegzetten (beschrijven) van het huis in een heldere tekst. Zoals het is en geen 'poeha' eromheen. Er wordt de klant geen plaatje/beeld voorgehouden wat niet bij de werkelijkheid in de buurt komt. Prettige makelaar!

Anoniem
10

Wij zijn enorm tevreden over Rene Wenting. Deskundig, betrouwbaar en eerlijk. Komt afspraken na, is goed benaderbaar en houdt je als klant goed op de hoogte via berichten en whats-app van de ontwikkelingen tijdens de verkoop. Geeft je het vertrouwen dat de verkoop van je huis in goede handen is. Al met al een zeer prettige ervaring die we zeker aan anderen zullen aanbevelen!

Gerrit Jan ter Horst
10

"professioneel, betrokken, kennis van zaken, ontzorgen" zijn de eerste kwalificaties die bij mij opkomen.

Anoniem
10

Ik ben heel tevreden over de gang van zaken en ben content met de mensen van Eggink Maalderink. Ik raad deze makelaar iedereen aan! Ze hebben de verwachtingen dubbel en dwars waar gemaakt.

Timo Simmering
9

Onze eerste indrukken zijn prima! Fijn en makkelijk contact, alles top geregeld tot nu toe!

Jeroen Brockotter
9

Persoonlijk en direct contact. Goed bereikbaar en duidelijk in communicatie. Komt afspraken goed na.

Anoniem
10

Eggink Maalderink uit Aalten heeft ons geholpen met de aankoop en verkoop van onze woning. We zijn erg tevreden over het traject.

Peter Engelbregt
7

Professioneel

Jos Van Schoonhoven
8

mijn wensen, een prettig gesprek, zeer goed contact.

Erwin Rutgers
9

Een prettige gesprek met de makelaar. We konden onze wensen uitspreken en er werd ook gehoor aangegeven.

Anoniem
10

Zeer goede en snelle klantgerichte service. Zeer fijn contact op een laagdrempelige manier. Door de snelle reactie vlot het huis kunnen verkopen.

Anoniem
9

Goede ervaring met deze makelaar, zeer gemakkelijk te benaderen en prettige communicatie. We werden prima geholpen bij het maken van keuzes en voor overleg werd tijd genomen.

Anoniem
9

Onze makelaar René Wenting heeft heel veel aandacht besteed aan ons en ons huis. Als regiospecialist weet hij als geen ander wat wel of niet werkt. Ik zou zo weer zaken doen met Eggink Maalderink!

Anoniem
9

Wij zijn zeer tevreden Frank Navis heeft ons heel fijn geholpen om ons huis te verkopen hij was dan ook binnen 5 weken verkocht

Jurgen Ebbers
9

Prima voorlichting, open

Anoniem
10

Zeer aan te bevelen! Snelle verkoop , uitstekende communicatie en zeer correct en deskundig! Ook dit huis opnieuw snel verkocht door Eggink Maalderink!

Anoniem
10

Ontzettend snelle verkoop van mijn huis gehad door de inzet van de makelaar en de perfecte presentatie van de woning. Ik raad Eggink-Maalderink zeker aan! Ilja, bedankt voor je begeleiding en inzet!

Ricardo Prinzen
8

Klant gericht en vriendelijk

Anoniem
8

We zijn goed en op een deskundige wijze geholpen door Egginkmaalderink(Rene Wenting). Ik zou ze zeker aanraden.

Mark Schreurs
9

Zeer prettige ervaringen. Snelle laagdrempelige communicatie, met snel resultaat!

Louise Elferink
8

Tot nu toe verloopt het allemaal erg prettig. Ik hoop dat dit met de bezichtigingen ook zo blijft gaan.

Terug
Recent bekeken