Bij Eggink Maalderink ben je aan het juiste adres!

Eggink Maalderink is een NVM makelaarskantoor dat zich onderscheidt door een uitstekende kennis van zaken, al ruim 100 jaar. Wij geloven in een gedegen en systematische aanpak van ieder vastgoedproject, of het nu gaat om de verkoop, aankoop, huur of verhuur van uw woning of een grootschalig nieuwbouwproject.

Met vestigingen in Aalten, Terborg en Zutphen zijn wij uw lokale en regionale vastgoedpartner. De nauwe samenwerking tussen onze vestigingen biedt een direct voordeel: een breed netwerk aan contacten en kopers voor uw pand. Voordeel voor onze relaties door dit netwerk is, dat wij als geen ander op de hoogte zijn van wat er in de regio speelt. Ook kennen we onze klanten en hun individuele behoeften.

Uw makelaar in de Achterhoek, dat is Eggink Maalderink. Bent u op zoek naar een makelaar om uw woning te verkopen? Of wilt u juist een woning gaan kopen en bent u op zoek naar een aankoopmakelaar? Wij helpen u graag.

De garanties, klanten en cijfers spreken

105 verkochte woningen vanaf januari 2019 tot mei 2019
140 dagen gemiddelde looptijd landelijke gemiddelde: dagen
-1% onderhandelingsmarge landelijke gemiddelde: %

Ons team

Bij Eggink Maalderink helpen wij u graag.

Zoekprofielen

Een goed begin is het halve werk. Je wilt niet zo maar een huis, maar een droomhuis. Probeer eerst eens voor jezelf helder te hebben wat je daaronder verstaat. Hoe ziet dat huis er uit? Hoeveel kamers heeft het? Een grote of kleine tuin? Een garage? Knus en sfeervol of juist modern en licht? Zijn scholen, winkels en openbaar vervoer belangrijk? Maak een zoekprofiel aan en wij houden je op de hoogte van relevant aanbod.

Zoekprofiel aanmaken

Weten wat je woning waard is?

Ben je voornemens jouw woning te verkopen en benieuwd naar de huidige marktwaarde van je woning, neem dan direct contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Besluit je jouw huis in de verkoop te zetten? Dan heb je inmiddels een goede indruk van de werkwijze van een Garantiemakelaar en de vele voordelen van een full service makelaar.

Maak een afspraak

Uw huis sneller verkopen?

Uw huis verkopen is vaak een emotionele aangelegenheid. In dit huis bent u samen een gezin gestart bijvoorbeeld. Hierdoor kan uw objectieve kijk op uw huis verkopen in Aalten lastiger zijn.

Meer informatie

Terug
Recent bekeken